Kurven er tom

Kurven er tom

Leverings- og handelsbetingelser

Priser
Alle priser ved levering i Danmark er gældende udsalgspriser i danske kroner inkl. 25% moms. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG PRISÆNDRINGER UDEN FOR VORES KONTROL.

Betaling
1) Du kan betale med VISA/Dankort. Alt håndteres via Epay - sikker netbetaling. Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.

Levering
365TEKSTER leverer varer via Post Danmark med B-post. Plakaterne bliver sendt i kraftige paprør. Varen afsendes inden for 3 hverdage fra ordremodtagelse. Portoudgifter vil variere alt efter varens vægt og er ikke indberegnet i den pris, der fremgår i webshoppen. Når varen overføres til ”Indkøbskurv”, bliver varens forsendelsesomkostninger lagt oven i.

Returnering af varer
Ifølge dansk lovgivning har du ret til at returnere det købte inden 14 dage efter modtagelsen. Hvis du returnerer, skal varen/varerne være i samme stand som ved modtagelsen og ledsaget af din faktura. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med returneringen. 365TEKSTERs postadresse er: 365TEKSTER, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C. CVR: 37552380. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en anvisning af beløbet, der modsvarer varernes pris eksklusiv evt. fragtomkostninger.

Det med småt
Når du handler med 365TEKSTER, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært købeloven og forbrugeraftaleloven.

Ansvarsfraskrivelse
365TEKSTER kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.

Personoplysninger
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges kun til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via ePay på en sikker og krypteret SSL forbindelse; 365TEKSTER har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Personoplysninger transmitteres til 365TEKSTER i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes af 365TEKSTER i en database på en sikker server. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

Kontakt
Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 29 92 33 27, hvis du er i tvivl om noget.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk