Kurven er tom

Foredrag om ATLAS OVER AARHUS

29-11-2016

ATLAS OVER AARHUS er et ambitiøst litterært projekt, der har som mål at skabe en litterær topografi over Aarhus. 40-50 danske- og udenlandske forfattere er inviteret til at skrive om byen, og teksterne vil efterfølgende blive udgivet i byrummet, så der skabes en overensstemmelse mellem indhold og udtryk.
Projektet arbejder desuden med et borgerinvolverende spor. Der afholdes åbne skriveværksteder, Open Calls og igangsættelse af samarbejder mellem etablerede forfattere og institutioner i Aarhus. På den måde får også den almindelige aarhusianer mulighed for at bidrage til projektet.

Men hvilken betydning har det, at litteraturen træder ud af bogens rammer og ind i det offentlige rum? Ændrer det ved litteraturens rolle og hvilken betydning får det for læserens oplevelse?

Spørgsmålene er mange, når forfatterne Mette Østgaard Henriksen og Louise Juhl Dalsgaard fortæller om projektet ATLAS OVER AARHUS, om deres egen rolle i projektet, og om de mange spørgsmål, der rejser sig, når kunsten træder ud af de institutionelle rammer og ind i "virkeligheden".

Der vil være tid til såvel foredrag som diskussion, og efter ønske kan oplægget afsluttes med en mindre skriveøvelse, hvor eleverne selv får lejlighed til at prøve kræfter med at skrive litterært.

Varighed 1-1 1/2 time

Kontakt os for at høre nærmere mht. pris.

 

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk