Kurven er tom

365HISTORIER
365HISTORIER
Louis Jensen
Eventyrlige historier i byrummet
2014 -
Aarhus og flere steder

365HISTORIER af Louis Jensen er et litterært projekt, der vil præsentere litteraturen på utraditionel vis, og gentænke dens udstillingspotentiale ved at bruge byrummet som alternativ formidlingsplatform.

365HISTORIER tager udgangspunkt i den aarhusianske forfatter Louis Jensens bogserie Hundrede historier, der både henvender sig til børn og voksne. De anmelderroste bøger har bl.a. været indstillet til Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris. Louis Jensen planlægger at skrive 1001 historier, og det er som sagt vores plan, at vi, når forfatteren har færdiggjort bogserien, vil udstille alle 1001 historier på én gang.

365HISTORIER satte 365 af Louis Jensens eventyrlige historier for både børn og voksne i glas og ramme og udstillede dem først i samlet form på Godsbanen i Aarhus i ca. 14 dage. Herefter vandrede udstillingen ud i folks private hjem og ud i byens butikker m.m. Hér tog man udstillingen til sig med åbne arme, og litteraturen var udstillet i frisørsaloner, fitnesscentre, tandlæger, tøjbutikker, caféer og 360 andre gode steder.

Projektets formål er at få formidlet litteratur på en ny og bredt appellerende måde, så publikum, der normalt ikke ville finde frem til litteraturen, får lov til at opleve det helt særlige, litteratur kan, og vi fik rigtig mange positive tilkendegivelser fra både butikker og byens borgere, som var blevet overrasket af litteraturen ude i byen.

Udstillingen lever stadig

Udstillingen med Louis Jensens 365 historier vil frem til 2017 blive udstillet forskellige steder i den midtjyske region, og i kulturhovedstadsåret 2017 er det vores plan at udstille samtlige 1001 historier over hele Aarhus. Derudover laver vi mindre pop-up-udstillinger rundt omkring til bogmesser, på festivaler og i butikker m.m.

Vil du have udstillingen til din by eller butik? Så kontakt projektleder Robert Skovmose Christensen (se under KONTAKT her på siden).

Sælges i vores webshop
Del på facebook
Facebook
Værker i 365HISTORIER af Louis Jensen
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk