Kurven er tom

ATLAS OVER AARHUS udgiver to bænke på Langenæs

06-06-2019
Vær med til udgivelsesreception og gudstjeneste den 10. juni 2019, når Atlas over Aarhus og Langenæskirken giver Langenæs-kvarteret to nye bænke med litteratur.

Filosof Dorthe Jørgensen og forfatter Niels Kjær har skrevet syv tekster til de to bænke, der bærer tekster om Langenæs, og er skrevet specifikt til det sted, de skal stå – en i kirkehaven og en på plænen ved kirken.
Bænken i haven er skrevet af forfatter, lokalhistoriker og Langenæsbeboer Niels Kjær, og bænken på plænen har ord af Dorthe Jørgensen, filosof og idehistoriker.

Begge forfattere vil læse deres tekster op ved indvielsen, og initiativtager til Atlas over Aarhus, Robert Skovmose Christensen, fortæller om projektet og om Altas over Aarhus’ litterære kortlægning af byen.

Alle er velkomne.

Kl.10.00: Gudstjeneste i kirkehaven ved Anne Ehlers med trompetist Niels Tilma
Kl. 11.00 Indvielse af litterære bænke – oplæsning ved Niels Kjær og Dorthe Jørgensen.

OM ATLAS OVER AARHUS
ATLAS OVER AARHUS er et litterært kortlægningsprojekt, hvor forfattere samt byens borgere skriver om byen. Teksterne udgives i byens mange rum i nye og overraskende formater, bl.a. på husgavle, pizzabakker, litteraturbænke, muleposer, T-shirts, hættetrøjer og fiktive parkeringsbøder. Projektet organiseres af foreningen 365TEKSTER og VAR en del af Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad og er støttet af Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje. ATLAS OVER AARHUS fortsætter de kommende år med at udgive litteratur rundt omkring i byen.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk