Kurven er tom

Mette Moestrup udgives i ATLAS OVER AARHUS

29-11-2017
Ny ATLAS OVER AARHUS-mulepose med tekst af Mette Moestrup.

En af de næste ATLAS OVER AARHUS-udgivelser udkommer i denne uge! Det er en kort tekst af digteren Mette Moestrup, håndtrykt på en mulepose og lavet til i et samarbejde med de dejlige mennesker på Godsbanen og virksomheden Kluntz A/S, og den er blevet håndtrykt af Ole i Godsbanens Tekstilværksted. Muleposen findes i en hvid og en sort udgave. Teksten lyder i al sin indviklede enkelthed: IT'S NOT ON THE INTERNET – og den er den anden udgivelse med Mette Moestrup til ATLAS OVER AARHUS. ATLAS OVER AARHUS har tidligere udgivet en T-shirt med et digt af forfatteren.

Muleposen kan købes på Godsbanens Julemarked 2017, og herefter i Godsbanens nye butik SALGSVOGNEN, der åbner i foyeren den 4. december - alle hverdage fra kl. 12-17 samt på 365TEKSTERs hjemmeside. IT'S NOT ON THE INTERNET!

OM METTE MOESTRUP
Mette Moestrup (f.1969) er uddannet litterat fra Aarhus Universitet, og debuterede i 1998 med udgivelsen Tatoveringer. Hendes karriere spænder sig over romanen Jævnet med jorden fra 2009, flere børnebøger, samt fire digtsamlinger, hvoraf Kingsize vandt Montanaprisen i 2006. I 2016 udgav hun langdigtet Omnia i samarbejde med Naja Marie Aidt. Derudover laver hun både brev- og netkunst samt performancekunst i samarbejde med andre kunstnere. Mette Moestrup har desuden været redaktør på litteraturtidskriftet Den Blå Port og har af flere omgange undervist på Forfatterskoler, i både København, Göteborg og Nuuk.

OM ATLAS OVER AARHUS
ATLAS OVER AARHUS er et litterært kortlægningsprojekt, hvor forfattere samt byens borgere skriver om byen. Teksterne udgives i byens mange rum i nye og overraskende formater, bl.a. på husgavle, pizzabakker, litteraturbænke, muleposer, T-shirts, hættetrøjer og fiktive parkeringsbøder. Projektet organiseres af foreningen 365TEKSTER og er en del af Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad.

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk