Kurven er tom

Ny science fiction og lydvandring for børn af Gunvor Ganer Krejberg

21-10-2017
Forfatteren bag den succesfulde børnebogsserie Mirja har skrevet og indtalt en science fiction-fortælling til litteraturprojektet ATLAS OVER AARHUS, som udgives som lyd og lydvandring den 31. oktober som en del af Lyd+Litteratur Festivalen.
Forlaget 365TEKSTER og ATLAS OVER AARHUS lover, at Aarhus vil være for evigt forandret for alle, der vover sig ud på børnebogsforfatter Gunvor Ganer Krejbergs nye lydvandring Sirenesang. En utrolig fortælling om sirener og dæmoner, der forfølger drengen Jonas og den besynderlige pige Zharafira i hjertet af Aarhus.

Sirenesang er skrevet for drenge og piger i alderen 11-14 år og andre med interesse for hæsblæsende science fiction. Alle kan deltage gratis i lydvandringen, som for første gang kan opleves tirsdag d. 31. oktober i en byvandring med Gunvor Ganer Krejberg. Derudover gør forlaget lydfilerne og et kort med ruteangivelserne gratis tilgængelige på www.365tekster.dk, så alle børn og barnlige sjæle selv kan gå ruten med forfatterens stemme i hovedtelefonerne, mens byens lyde blander sig med historien.

Lydvandringen er et af gentænkningsprojekterne under Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og udgives i forbindelse med Lyd+Litteratur Festival 2017.

- Med Gunvor Ganer Krejbergs science fiction-fortælling Sirenesang udgiver ATLAS OVER AARHUS for første gang for børn, og vi er glade for at starte med et brag med Gunvors lydvandring. Gunvor har brugt Aarhus i sine tekster, så børnene kan gå igennem byen og opdage nye skjulte sider af den, siger 365TEKSTERs projektleder Robert Skovmose Christensen.

OM FORFATTEREN
Gunvor Ganer Krejberg (f.1973) er cand.mag. i Nordisk Sprog og Litteratur samt Kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Hun har flere børnebogsudgivelser bag sig, senest successerien om alfepigen Mirja, hvoraf de to første bøger allerede er udkommet på forlaget Gyldendal.

OM ATLAS OVER AARHUS
ATLAS OVER AARHUS er et litterært kortlægningsprojekt, hvor danske og udenlandske forfattere skriver om byen. Teksterne udgives i byens mange rum i nye og overraskende formater, bl.a. på husgavle, pizzabakker, litteraturbænke, muleposer, T-shirts, hættetrøjer og fiktive parkeringsbøder. Projektet organiseres af foreningen 365TEKSTER og er en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

----

TID

Tirsdag d. 31. oktober
Kl. 15.00

MØDESTED

Sankt Clemens Bro
Åboulevarden 35
8000 Aarhus C

Fri entré.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk