Kurven er tom

Udgivelsesarrangement med Lise Haurum og Mads Mygind

09-05-2017
365TEKSTER udgiver bogobjektet "nu" af Mads Mygind og Lise Haurum.

Mads Mygind, Lise Haurum og 365TEKSTER inviterer til arrangement i forbindelse med udgivelsen af bogobjektet "nu".

Bogobjektet "nu" er blevet til i et samarbejde mellem forfatteren Mads Mygind, billedkunstneren/forfatteren Lise Haurum og 365TEKSTER, og det udkommer i et begrænset oplag.

Arrangementet finder sted den 3. juni fra kl. 18.00 og finder sted i Vogn 1, Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C. Vi byder på gin & tonics plus det løse for at fejre udgivelsen, og alle er velkomne. De to kunstnere og forlaget vil præsentere udgivelsen i løbet af aftenen med oplæsninger og udstilling. Der er fri entré.

OM MADS MYGIND
Mads Mygind (f. 1984) er digter og formand for foreningen Litteraturen på Scenen, hvor han står bag oplæsningsrækker på Lynfabrikken, Musikcafeen og Øst For Paradis. Han har udgivet fire digtsamlinger; senest Til den lyse morgen (2015). Til september udgiver han digtsamlingen Bergamo på forlaget Kronstork.
Mads Mygind er desuden cand.mag. i Nordisk Sprog og Litteratur og underviser i skrivning på Silkeborg Højskole og Ry Højskole. For sine arbejder har han modtaget arbejds- og rejselegater fra Århus Kommune, Autorkontoen, Statens Kunstråd og Statens Kunstfond.

OM LISE HAURUM
Lise Haurum (f. 1982) er billedkunstner og forfatter uddannet fra Konstfack i Stockholm og forfatterskolen Litterär gestaltning i Göteborg. I 2015 udkom hun med debutbogenHånden for Solen på Forlaget Virkelig. Til december 2017 udkommer hendes næste bog, som ligeledes udgives på Forlaget Virkelig.
Lise Haurum har i mange år produceret håndlavede kunstnerbøger i små oplag og startede for nylig Forlaget H til publicering af egne bogprojekter og objekter, der eksperimenterer med indhold og form. Lise Haurum har modtaget støtte fra Kunstrådet i Aarhus kommune og hendes seneste udstilling blev købt af Billedkunstudvalget i Aarhus kommune.

Om 365TEKSTER
Forlaget 365TEKSTER udgiver litteratur uden om bogen og udforsker udgivelsessituationen og litteraturens distributionsformer. Forlaget udgiver litteratur af bl.a. Svend Åge Madsen, Carsten René Nielsen, Iben Mondrup, Lea Løppenthin og mange andre på plakater, muleposer, t-shirts, badges samt på husgavle og i byrum, bl.a. med projektet ATLAS OVER AARHUS. Læs mere om 365TEKSTER på www.365tekster.dk

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk