Kurven er tom

Open Call: Skriv børnelitteratur om Aarhus

04-05-2017
Det litterære kulturhovedstadsprojekt ATLAS OVER AARHUS inviterer nu byens beboere og skrivetalenter til at skrive for børn.
- Vi efterlyser fortællinger om Aarhus – denne gang fortalt for børn, udtaler ATLAS OVER AARHUS' underviser og redaktør Louise Juhl Dalsgaard.

ATLAS OVER AARHUS er en litterær kortlægning, hvor 40-50 forfattere skriver om byen. Teksterne udgives i byrummet i mange og overraskende formater som en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Samtidig arbejder projektet med borgerinddragelse, så alle kan være med til at sætte ord på byen, og nu iværksætter forlaget bag projektet 365TEKSTER det andet af i alt tre Open Calls i samarbejde med DOKK1.

- Mulighederne er mange: Eventyrlige anekdoter, actionfyldte historier eller noget helt tredje. Alt er velkomment. Så hvad enten du mener at have set et Loch Ness uhyre i Aarhus Å, eller du har fået stjålet et softicetræ fra din baghave, så hører vi gerne fra dig, siger hun.

De bedste bidrag har chancen for at blive udgivet som en del af ATLAS OVER AARHUS.
De eneste krav til teksten er, at den skal henvende sig til børn, og at Aarhus skal være tænkt ind historien.

Frem til deadline, som er 1. august 2017, vil der løbende være online-skriveinspiration at hente på 365TEKSTERs facebookside, ligesom der vil blive afholdt en åben skriveworkshop på DOKK1 onsdag d. 21. juni kl. 16.00 , hvor man kan få tips og øvelser til at skrive for børn.

Indsendelse af bidrag kan ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk