Kurven er tom

Lad os sammen få litteraturen ud i byen!

28-04-2017
ATLAS OVER AARHUS er nu klar med lyd til dine højttalere, hvis du har lyst til at hjælpe med at få ny dansk litteratur ud som en del af en lyd- og litteraturinstallation i hele byen.

Lige om lidt kan du være med til at formidle ny litteratur af forfatterne Jens Blendstrup, Carsten René Nielsen, Mette Østgaard Henriksen, Thøger Jensen, Anna Klahn og Louise Juhl Dalsgaard, når vi med jeres hjælp vil få lyd- og litteraturinstallationen HAR DU TALT MED DIN BY I DAG? til at indtage hele Aarhus.

Vi har optaget forfatternes oplæsninger – med én enkelt velovervejet undtagelse, som I måske vil opdage – og nederst i denne artikel har vi gjort filerne tilgængelige både som downloads og streaming.

Det eneste du skal gøre er at afspille oplæsningerne søndag d. 30. april i tidsrummet 12.00-16.00 fra f.eks. et vindue i dit hjem, din kolonihave, din bil eller din smartphone, så litteraturen kommer ud til så mange af byens beboere som overhovedet muligt. Selvfølgelig i et passende lydniveau, så naboerne ikke generes alt for meget.

I samme tidsrum vil oplæsninger blive afspillet på Riisvangen Stadion, Øst for Paradis, Suppestegogis, Café Folkeven, Løve's Bog- og Vincafé, i Føtex Food i Guldsmedegade, udenfor Radar, i Dome of Visions, på Dokk1, og i udvalgte Aarhus Taxa-taxaer. 

HAR DU TALT MED DIN BY I DAG? arrangeres i samarbejde mellem ATLAS OVER AARHUS og Aarhus Litteraturcenter og støttes af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

ATLAS OVER AARHUS er et litterært kortlægningsprojekt, hvor 40-50 danske og udenlandske forfattere skriver om byen. Teksterne udgives rundt omkring i Aarhus bl.a. på bænke, pizzabakker, t-shirts og husgavle. Bag ATLAS OVER AARHUS står forlaget 365TEKSTER, som arbejder målrettet for at få kvalitetslitteratur ud på nye og overraskende måder.

----

DOWNLOAD:

WETRANSFER:
https://we.tl/VNTS0j4yd6

DROPBOX:
https://www.dropbox.com/sh/9bzdmzzreugqj3o/AADUIUqNLF4VwgLFg9C2dyHNa?dl=0

STREAMING:

SOUNDCLOUD:
https://soundcloud.com/user-571498032

YOUTUBE:
https://youtu.be/tCdA7s-BpSg

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk