Kurven er tom

Mød Lenin i Botanisk Have - ny udgivelse i ATLAS OVER AARHUS

28-03-2017
Ny tekst af Carsten René Nielsen udgives som en del af ATLAS OVER AARHUS.
Vær med, når 365TEKSTER udgiver Carsten René Nielsens nyskrevne tekst "Lenin" på en ordbænk i Botanisk Have som en del af det store litterære kortlægningsprojekt ATLAS OVER AARHUS, som er et de strategiske projekter under Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad.

Teksten handler om Vladimir Iljitj Uljanov, eller Lenin, som man - skriver forfatteren - nærmest ikke kunne undgå at møde i Øgadekvarteret i 1970'erne. Kom og find ud af, hvorfor Lenin endte på bænken i Botanisk Have!

Udgivelsen markeres med en kort parkvandring, oplæsning af forfatteren og et afsluttende "fællesmøde" ved bænken, hvor vi vender verdenssituationen over en lunken guldøl – i øvrigt i fornemt litterært selskab med Steen Steensen Blichers statue.

Arrangementet finder sted den 30. marts. Vi mødes kl. 17.30 ved indgangen til Væksthusene i Botanisk Have, Peter Holms Vej 8000 Århus C og følges herfra til bænken.

OM PROJEKTET
ATLAS OVER AARHUS er en stor litterær kortlægning af en by, der ikke står stille. Både danske og udenlandske forfattere skriver den nye Aarhus-litteratur, som vi sørger for, at du kan møde på uventede steder i byens mange rum – bl.a. på husmure, pizzabakker, indkøbsnet, bænke, badges og bycykler.

Bag ATLAS OVER AARHUS står foreningen 365TEKSTER, som arbejder målrettet for at få kvalitetslitteratur ud på nye og overraskende måder.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk