Kurven er tom

I Danmark er jeg født? Ny ATLAS OVER AARHUS-skriveworkshop

11-02-2017
Skriveworkshop for alle om det at være dansk og dansker.

Kom og vær med når ATLAS OVER AARHUS og EUTOPIA 2017 slår dørene op til en – bogstavelig talt - dramatisk workshop. Under overskriften "I Danmark er jeg født?" vil vi denne dag, i både ord og handling, udfordre de vante forestillinger om det at være dansk og dansker.

Workshoppen vil være en kombination af skriveøvelser, der præsenteres af forfatter og underviser Louise Juhl Dalsgaard, med efterfølgende oplæsning fra scenen, under kyndig vejledning af instruktør, skuespiller og kunstnerisk leder Brigitte Christensen. Brigitte vil hjælpe med at få jeres tekster "ud over scenekanten," og give gode råd til, hvordan I kan gøre jeres tekster levende for et publikum. Så uanset om du drømmer om at optræde eller brænder for at skrive, er der noget at hente for dig på denne unikke workshop, der kombinerer både skrifts-, tale- og kropssprog.

Alle kan være med, og det er gratis at deltage. Hvis du har lyst til at være med, skal du skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. I mailen bedes du skrive en kort præsentation af dig selv. Der er et begrænset antal pladser til workshoppen, så tilmeld dig hurtigst muligt, hvis du er interesseret.

Workshoppen er belvet til med støtte fra Gellerup Kulturmidler.

TID: 11. marts 2017 fra kl. 12.00 - 16.00.
STED: Eutopia Stage, Gudrunsvej 78, st., 8220 Brabrand.
PRIS: GRATIS.

 

 

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk