Kurven er tom

Åbent skriveværksted på Dokk1

01-02-2017
VIl du være med til at skrive ATLAS OVER AARHUS? Så kom med til åbent skriveværksted.
I anledning af vores Open Call, med titlen "Bevaringsværdigheder," inviterer ATLAS OVER AARHUS til åbent skriveværksted på DOKK1 lørdag den 4. marts fra kl. 13.00-15.00.

På værkstedet vil I få hjælp af forfatter Louise Juhl Dalsgaard til at skrive tekster om steder i Aarhus, som enten er på vej til at forsvinde, eller allerede er forsvundet. Vi nævner i flæng: Hovedbiblioteket i Mølleparken, Borgportens Isenkram, Chas E. Vinhandel, Jacobs, ja fortsæt selv. Listen er lang.

Vi håber meget, at mange af byens borgere vil komme og bidrage til vores fælles hukommelse om byen. Der stilles ingen krav om forudsætninger, kun lyst til skrive.

Du kan allerede nu uploade billeder med steder, du kunne tænke dig beskrevet. Billederne vil blive brugt som inspirationsmateriale på værkstedet, ligesom de vil blive vist på Rampen DOKK1 i løbet af marts. Benyt hashtaggene #atlasoveraarhus og #dinbyminby
Det er aldeles gratis at deltage.

Læs mere om vores Open Call her: https://www.facebook.com/events/1858077934469661/

ATLAS OVER AARHUS er et strategisk projekt under Aarhus Kulturhovedstad 2017, der har som mål at kortlægge byen litterært. Det sker bla. ved at invitere 40 inden- og udenlandske forfattere til at skrive om byen, og udgive teksterne de steder, de handler om. Desuden afholder vi skriveværksteder og arrangerer Open Calls, hvor alle byens borgere kan bidrage til projektet. ATLAS OVER AARHUS organiseres af 365TEKSTER. Læs mere på www.365tekster.dk

(Foto: Tomas Dalgaard)
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk