Kurven er tom

Open Call

23-01-2017
I anledning af Aarhus Kulturhovedstad 2017 inviteres alle aarhusianere og andre med interesse for byen til at skrive historier om mennesker og steder i Aarhus.
Savner du lugten af gær fra Ceres-fabrikkerne?

Ved du, hvad der gemte sig bag cigarettågerne på Bent J?

Har du hørt om sodavandsmanden fra Sct. Pauls mineralvandsfabrik?

Spørgsmålene er mange, og 365TEKSTER er nysgerrige efter at høre dit svar! I samarbejde med DOKK1 lancerer vi det første af tre Open Calls i forbindelse med, at Aarhus er Europæisk kulturhovedstad i hele 2017.

Sammen opfordrer vi alle i og omkring Aarhus til at indsende tekster om byen. I første ombæring under overskriften "Bevaringsværdigheder".

365TEKSTER efterlyser historier om mennesker og steder i Aarhus, som er på vej til at forsvinde eller forandre sig. Hjælp os med at løfte sløret for de mange fortællinger, som byen med sikkerhed gemmer på.

Det første Open Call har deadline lørdag d. 1. april. Hver tredje lørdag vil 365TEKSTER offentliggøre nye skriveøvelser på Facebook, hvor I kan hjælpe hinanden med feedback og kommentarer. Andre gange mødes vi i byen og skriver løs.

Send tekster ind til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. De bedste tekster vil komme i betragtning til udgivelse som en del af ATLAS OVER AARHUS og/eller udstilling på DOKK1.

Vi udgiver vores tekster i mange og overraskende formater, bl.a. på husgavle, bænke, pizzabakker og muleposer. Og vi finder også på noget sjovt med din tekst!

Til inspiration for alle opfordrer vi desuden til, at du benytter #atlasoveraarhus og #dinbyminby på Instagram til billeder af steder og situationer i Aarhus.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk