Kurven er tom

ATLAS OVER AARHUS på Christiansborg

21-09-2016

I lørdags, den 18. september, var ATLAS OVER AARHUS med bydelsmødrene på Christiansborg. Her blev vi blev vist rundt af socialdemokraten Jens Joel, der brugte sin lørdag på at fortælle om demokrati og folkestyre: om tredeling af magten, om det mærkværdige i at være et monarki i teorien - men et demokrati i praksis. Vi snakkede også Tamil-sag, Thornings skattesag, kvinders stemmeret, og hørte om Jens Joels "bofællesskab" med Pernille Rosenkrantz Theil.

Besøget sluttede af med et fællesbillede på hovedtrappen, hvor superseje (og pænt nervøse) Iman overrakte Jens den bog, som kvinderne - sammen med ATLAS OVER AARHUS - har skrevet og tegnet. Den handler om de mange styrker, kvinderne rummer, og om hvad de bidrager med hver dag - til hinanden og til verden.

Det siges, at "kvinder er kvinder værst", men det gælder ikke for bydelsmødrene: Her er kvinder stærke sammen. "Ingen kan alt/alle kan noget/sammen kan vi det hele," skrev Carl Scharnberg engang, og de her kvinder er bevis på, at de ord holder - også i dag.

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk