Kurven er tom

Skriveværkstederne i Gellerup fortsætter i efteråret

19-08-2016
De åbne ATLAS OVER AARHUS-skriveværksteder på Gellerup bibliotek fortsætter i efteråret 2016.
Siden september 2015 har vi holdt til på Gellerup bibliotek. Her har vi over en lang række lørdage øvet os i alverdens litterære discipliner og skrevet tekster om Aarhus. En del af disse tekster er - eller er på vej til - at blive udgivet som en del af ATLAS OVER AARHUS.

Har du endnu ikke været til et af vores skriveværksteder, så er efteråret en oplagt mulighed. I værkstedet vil du, med vejledning fra forfatter Louise Juhl Dalsgaard, få hjælp til at skrive dine helt egne historier om Gellerup, Brabrand eller andre dele af Aarhus.
Der vil hver gang være en ny skriveøvelse på programmet, som vil inspirere og udfordre dig. I efteråret vil øvelserne bl.a. være:
At skrive for børn, at parafrasere (efterligne/mime) kendte forfattere, der skal skrives fabler, kortprosa og så skal vi sammen på en rejse frem i tiden.

Det er gratis at deltage, og alle over 15 år er hjerteligt velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig. Der vil være kage og kaffe til alle, der deltager.

Datoerne bliver:

10/9
24/9
15/10
5/11
26/11
17/12

OM ATLAS OVER AARHUS

ATLAS OVER AARHUS er en litterær kortlægning af Aarhus, hvor 40 danske og internationale forfattere inviteres til at skrive 365 historier om Aarhus. Fra efteråret 2015 vil en række forfattere skrive om konkrete steder og lokaliteter i Brabrand og Gellerup – om gadehjørner, huse og ikke mindst de mennesker, der bor i området. Teksterne bliver herefter udgivet de steder, de handler om – bl.a. på byens husgavle, fortove og som ordbænke rundt om Brabrand Sø. ATLAS OVER AARHUS er af Aarhus Kulturhovedstad 2017s strategiske projekter.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk