Kurven er tom

Ny udgivelse af lyrisk bycykel

07-04-2016

ATLAS OVER AARHUS udgiver et to-hjulet digt af Louise Juhl Dalsgaard. 

Vi fejrer det med fanfarer og hornmusik af Aarhus Garden, når forfatteren drager ud på cyklens jomfrurejse nu på lørdag 9. april. Afgang fra Store Torv kl. 11.15 i forbindelse med Aarhus Bycyklers store Kick Off-event for deres nyeste kuld bycykler. Bycyklen udgives i samarbejde med Godsbanen. 

OM LOUISE JUHL DALSGAARD
Louise Juhl Dalsgaard (f. 1973) skriver primært kortprosa og noveller, men arbejder med alle genrer - også de traditionelle. Hun debuterede med tekstsamlingen Mit ønske om at dø er rent hypotetisk (Jorinde & Joringel, 2011), og har siden udgivet den poetiske kortfilm Om arktiske heste (Weltscherz, 2014) og punktromanen Til sammen (Nulpunkt, 2014), der også findes i svensk oversættelse under titlen Att spela squash i ett rum utan väggar (Skriftserien Svavel, 2015) Louise har haft flere digte i både danske og udenlandske antologier tidsskrifter, senest den svenske antologi "Nervsystem - ung dansk poesi" (2015).

Hun arbejder med et sprog, der skævvrider det almindelige hverdagsudtryk. Hendes tekstunivers kredser ofte om kroppen, og om det at være til stede i verden og samtidig i sig selv: For hvornår er man "sig selv," og findes der et mere sandt Jeg end det, man selv kender til?

Louise Juhl dalsgaard. Louise Juhl Dalsgaard er uddannet bibliotekar.
Læs mere om forfatteren hér.


OM ATLAS OVER AARHUS
ATLAS OVER AARHUS er et stort og ambitiøst kunst- og litteraturformidlingsprojekt, hvor danske og udenlandske forfattere skriver 365 tekster om byen. Vi udgiver litteraturen i bemærkelsesværdige formater - blandt andet på huse, pizzabakker, indkøbsnet, som lydinstallationer, på bænke og bycykler. 40 danske og udenlandske forfattere inviteres til at skrive om byens gader og steder, og herefter udstilles og formidles teksterne i byrummet, så der skabes et logisk forhold mellem tekstens udtryk, tema og lokalitet. Derudover afholder vi skriveværksteder for byens beboere og skrivetalenter, som skriver om de steder, de kommer fra, og det miljø, de færdes i. ATLAS OVER AARHUS er støttet af Aarhus 2017, Aarhus Kommune, Nordisk Kulturfond og Gellerup Kulturmidler.

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk