Kurven er tom

365TEKSTER på Julemarked

02-12-2015
Kunne du godt tænke dig en weekend med masser af nisser, juleklip, duft af gran og savsmuld og lækker mad? Og mangler du litteraturjulegaver til dine nærmeste fra ATLAS OVER AARHUS og 365TEKSTER?

For nu er det jo snart jul, og i den forbindelse inviterer Godsbanen igen i år til julemarked. Begivenheden finder sted 12. og 13 december kl. 11-17 og byder på alt fra spændende design og kunsthåndværk produceret på Godsbanens Åbne Værksteder til inspirerende og lækkert madmarked i Den Rå Hal. Der vil herudover være livemusik på Radar og kreativ julebazaar på Institut for X.

Ud over alt dette er også 365TEKSTER at finde til julemarkedet. Vi sælger plakater, muleposer, bogmærker, postkort og mange andre gode sager til favorable priser.

I kan se en del af de ting, vi har til salg, på vores webshop. Derudover sælger vi flere plakater med Louis Jensen, der er trykt serigrafisk og signerede af forfatteren.

Der er gratis entré til julemarkedet.

Husk i øvrigt, at vi samtidig med julemarkedet også har fernisering på næste udgivelsesetape i ATLAS OVER AARHUS-projektet, når vi lørdag kl. 14 udgiver digte af Bjørn Rasmussen, Mads Mygind og Mette Østgaard Henriksen uden for spillestedet Radar og på det skrå tag på Godsbanen. Læs mere om udgivelserne hér.

Se Facebook-event for Julemarkedet her.

Og Facebook-event for ferniseringen hér.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk