Kurven er tom

Skriveværkstederne fortsætter

04-11-2015

De åbne ATLAS OVER AARHUS-skriveværksteder på Gellerup bibliotek fortsætter året ud. Siden september har vi holdt til på Gellerup bibliotek. Her har vi fire lørdage barrikaderet os med kaffe, kage, litteratur og hinanden. Der er blevet skrevet på livet løs, og historier om bydelen har set dagens lys.

Antallet af fremmødte har været overvældende, ligeledes med både mængden og kvaliteten af teksterne. Og nu kommer der heldigvis flere historier ud af Gellerup, inden året går på hæld.

Vi har nemlig fået støtte fra de søde folk på Lokalbibliotekerne, og har derfor mulighed for at fortsætte skriveværkstederne året ud.

Så har du ikke været til et af vores skriveværksteder endnu, så kan du stadig nå det. I værkstedet vil du, med vejledning fra forfatter Louise Juhl Dalsgaard, få hjælp til at skrive dine helt egne historier om Gellerup, Brabrand eller andre dele af Aarhus. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Efterfølgende kan du, hvis du har lyst, få udstillet din tekst på Gellerup bibliotek. Der er også mulighed for, at nogle af teksterne kan blive udgivet som en del af ATLAS OVER AARHUS, og bliver udgivet de steder, de handler om.

HVORNÅR?

De næste skriveværksteder finder sted d. 14. og 28. november. Begge dage er fra kl. 10.30 - 12.30, og der vil være kaffe og kage til alle fremmødte.
Adressen er: Gellerup Bibliotek, Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand.
Vi ses til en kreativ og hyggelig lørdag i litteraturens tegn!

OM ATLAS OVER AARHUS

ATLAS OVER AARHUS er en litterær kortlægning af Aarhus, hvor 40 danske og internationale forfattere inviteres til at skrive 365 historier om Aarhus. Fra efteråret 2015 vil en række forfattere skrive om konkrete steder og lokaliteter i Brabrand og Gellerup – om gadehjørner, huse og ikke mindst de mennesker, der bor i området. Teksterne bliver herefter udgivet de steder, de handler om – bl.a. på byens husgavle, fortove og som ordbænke rundt om Brabrand Sø. ATLAS OVER AARHUS er af Aarhus Kulturhovedstad 2017s strategiske projekter.

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk