Kurven er tom

ATLAS OVER AARHUS som bogmærker

23-10-2015

Kom forbi weekendens litteraturfestival og få helt nye ATLAS OVER AARHUS-bogmærker med hjem.

Nu er vi klar med endnu en udgivelse i et nyt format. Denne gang er det tre nye historier, der bliver udgivet som bogmærker. Kom forbi vores stand til Vild Med Ord-festivalen i weekenden, og få et gratis eksemplar.

Forfatterne bag historierne er Carsten René Nielsen og Louise Juhl Dalsgaard. Carsten står bag flere af ATLAS OVER AARHUS' udgivelser i Øgaderne med historier som "Stjernerne" og "Vandringmanden". Bogmærkehistorierne er Louises første udgivelse i ATLAS OVER AARHUS, men hun har allerede sat sit præg på projektet, da hun er underviser ved skriveværkstederne i Gellerup.

Udgivelserne er som nævnt en del af ATLAS OVER AARHUS, og derfor tager historierne med titlerne "Mordet", "Grønnegade 64" og "Sølystgade 29", som nogle af titlerne også afslører, afsæt i Aarhus-lokaliteter – her Øgaderne. Senere vil historierne også udgives som plakater i området.

Du kan sikre dig et eksemplar af bogmærker ne på vores stand på Vild Med Ord. Når du ikke at komme forbi weekendens litteraturfestival, så fortvivl ej. Bogmærkerne kan efterfølgende købes her på sidens webshop.

Du kan læse mere om forfatterne her og ATLAS OVER AARHUS hér.

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk