Kurven er tom

365TEKSTER udstiller på Viby Bibliotek

07-10-2015

365TEKSTER står bag en ny udstilling på Viby Bibliotek, der præsenterer et udsnit af vores projekter og udgivelser. Gå rundt på biblioteket og opdag indrammede tekster af den aarhusianske forfatter Louis Jensen samt en bænk med en tekst af Thøger Jensen, der indgår i ATLAS OVER AARHUS-projektet.

Udstillingen på biblioteket præsenterer et udvalg af de 365 indrammede tekster af Louis Jensen, der var en del af udstillingen 365HISTORIER. Den udstilling havde fernisering i foråret 2014 på Godsbanen, hvor de 365 historier var udstillet i ca. 14 dage. Herefter vandrede udstillingen ud i folks private hjem og ud i byens butikker, frisørsaloner, fitnesscentre, tandlægeklinikker, tøjbutikker og caféer. Historierne, der indgår i 365Historier, stammer fra Louis Jensens bogserie, 100 historier, som der foreløbigt er udkommet ni bøger i.

På Viby Bibliotek kan man som sagt se et udvalg herfra samt fem indrammede Louis Jensen-historier trykt serigrafisk i begrænset oplag og signeret af forfatteren. Derudover vil man også kunne læse udgivelserne fra vores Litterære Ekstranumre-projekt, når de er færdige. Dette projekt inviterede tre forfattere - Mette Østgaard Henriksen, Bjørn Rasmussen og Mads Mygind - til koncert og bad dem efterfølgende skrive en litterær tekst ud fra oplevelsen.

I forbindelse med udstillingen 365HISTORIER blev der udgivet to postkort og en mulepose med tekster af Louis Jensen. Både postkort og mulepose blev uddelt gratis i rundt omkring i hele byen i forbindelse med udstillingen. Vi deler stadig postkortene gratis ud, og dem kan du også finde på Viby Bibliotek, hvor du også kan købe muleposen til 40 kr. Den kan i øvrigt også købes hér på hjemmesiden.

Udstillingen er åbnet og varer frem til 15. november.

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk