Kurven er tom

Nu kan du sætte dig på ordet!

02-02-2015
Nogle gør det på papir, andre bruger nettet til det. Vi udgiver litteraturen på bænke.

Som en del af projektet ATLAS OVER AARHUS har vi i samarbejde med Bureau Detours designet en række ordbænke, der i de kommende år bliver placeret rundt omkring i Aarhus.

Forfatterne Carsten René Nielsen, Hanne Højgaard Viemose, Thøger Jensen og Louis Jensen har skrevet historierne, som vi netop har fået skåret ned i 9 bænke på Multiværkstedet på Godsbanen.

Du kan se og afprøve bænken til ATLAS OVER AARHUS-ferniseringen torsdag den 5/2 kl. 16.30 på hjørnet af Thunøgade og Sjællandsgade. Her udgiver vi andre ordbænke og tekster på mure og gavle rundt i ØgaderneDu kan se og afprøve bænkene til ATLAS OVER AARHUS-fernisering torsdag d. 5. februar kl. 16.30. Her udgiver vi udover ordbænkene også tekster på mure og døre.

Ordbænkene er kun de første af en masse skæve og nytænkende udgivelsesformer, som 365TEKSTER arbejder med. Så følg med, når vi frem til 2017 udgiver tekster på alle tænkelige og utænkelige måder.

Kom med ind i litteratursnedkeriet og se litteraturen blive skåret med laserstråler i de første ordbænke:

https://www.youtube.com/watch?v=45UWHXH5IzIDu kan se og afprøve bænken til ATLAS OVER AARHUS-ferniseringen torsdag den 5/2 kl. 16.30 på hjørnet af Thunøgade og Sjællandsgade. Her udgiver vi andre ordbænke og tekster på mure og gavle rundt i Øgaderne.Du kan se og afprøve bænken til ATLAS OVER AARHUS-ferniseringen torsdag den 5/2 kl. 16.30 på hjørnet af Thunøgade og Sjællandsgade. Her udgiver vi andre ordbænke og tekster på mure og gavle rundt i Øgaderne.

ATLAS OVER AARHUS er en litterær kortlægning af byen, som strækker sig fra 2014-2017. Vi inviterer 40 forfattere til at skrive om byens gader og steder, og udstiller efterfølgende teksterne de steder, de handler om. Projektet er udvalgt som et af 2017s strategiske projekter og har dermed modtaget støtte fra Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje.er på vægge, husmure, bænke og meget andet

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk