Kurven er tom

Trætavle af Louis Jensen i Skt. Lukas Kirke
Trætavle af Louis Jensen i Skt. Lukas Kirke
Louis Jensen
Trætavle
Maj 2016
Skt. Lukas Kirke, Sognehuset, Skt. Lukas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus

Som en del af ATLAS OVER AARHUS har Louis Jensen skrevet en tekst til og om Skt. Lukas Kirke. Teksten er udstillet permanent i Sognegården, lige ved indgangen.

OM ATLAS OVER AARHUS
ATLAS OVER AARHUS er en del af Aarhus 2017 og er et stort og ambitiøst kunst- og litteraturformidlingsprojekt, hvor danske og udenlandske forfattere skriver 365 tekster om byen. Vi udgiver litteraturen i bemærkelsesværdige formater - blandt andet på huse, pizzabakker, indkøbsnet, som lydinstallationer, på bænke og bycykler. 40 danske og udenlandske forfattere inviteres til at skrive om byens gader og steder, og herefter udstilles og formidles teksterne i byrummet, så der skabes et logisk forhold mellem tekstens udtryk, tema og lokalitet. Derudover afholder vi skriveværksteder for byens beboere og skrivetalenter, som skriver om de steder, de kommer fra, og det miljø, de færdes i. ATLAS OVER AARHUS er støttet af Aarhus 2017, Gellerup Kulturmidler, Nordisk Kulturfond og Aarhus Kommune.

Sælges i vores webshop
Se trætavlen blive lasercuttet.
I denne video kan du se Louis Jensens tekst blive skæret i et stykke solidt egetræ på lasercutteren på Godsbanen i Aarhus.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk