Kurven er tom

ATLAS OVER AARHUS i samarbejde med Gellerup filmværksted

09-10-2017
365TEKSTER og Gellerup Filmværksted arbejder for øjeblikket sammen om en kunstinstallation, der skal vise eksempler fra og om kvindeliv i bydelen som en del af ATLAS OVER AARHUS.

Siden starten af september har 365TEKSTER og Gellerup filmværksted samarbejdet om et borgerinvolverende kunstinstallationsprojekt i Aarhus-bydelen Gellerup. Projektet inddrager kvinder fra området, der under overskrifter som "Et øjeblik" og "Et særligt sted" filmer små videoer fra bydelen.

Kvinderne ser sammen filmene og taler om, hvad de har optaget og hvorfor. Med udgangspunkt i disse samtaler skriver Louise Juhl Dalsgaard fra 365TEKSTER en række digte baseret på kvindernes egne ord. Som en del af ATLAS OVER AARHUS vil digte og film i en færdig kunstinstallation  indgå i et fællesværk, hvor ord og billeder skal supplere og kommentere på hinanden.

ATLAS OVER AARHUS er superglade for samarbejdet, og kvindernes input er til stadighed (i bogstavelig forstand) øjenåbnende, og vi glæder os meget til at vise jer det færdige produkt, når det hele kulminerer i en fremvisning - sandsynligvis på DOKK1 til november.

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk