Kurven er tom

Vandreudstilling på Solbjerg Bibliotek

18-05-2016
365TEKSTERs udstiller ordbænk og andre udgivelser på Solbjerg Bibliotek.

På Solbjerg Bibliotek kan du i hele maj og juni måned se en udstilling af 365TEKSTER og ATLAS OVER AARHUS' forskellige udgivelser og projekter. På biblioteket er bl.a. udstillet tekster af den aarhusianske forfatter Louis Jensen samt en bænk med en tekst af Thøger Jensen, der indgår i ATLAS OVER AARHUS-projektet.

ATLAS OVER AARHUS er et stort og ambitiøs kunst- og litteraturformidlingsprojekt, hvor danske og udenlandske forfattere skriver 365 tekster om byen. Vi udgiver teksterne i nye og opsigtsvækkende formater – foruden bænke udgiver vi også på huse, bycykler, pizzabakker, muleposer og meget andet.

Udstillingen på biblioteket præsenterer også et udvalg af de 365 indrammede tekster af Louis Jensen, der var en del af udstillingen 365HISTORIER. Den udstilling havde fernisering i foråret 2014 på Godsbanen, hvor de 365 historier var udstillet i ca. 14 dage. Herefter vandrede udstillingen ud i folks private hjem og ud i byens butikker, frisørsaloner, fitnesscentre, tandlægeklinikker, tøjbutikker og caféer. Historierne, der indgår i 365HISTORIER, stammer fra Louis Jensens bogserie, 100 historier, der foreløbigt er udkommet ni bøger i.

I forbindelse med udstillingen 365HISTORIER blev der udgivet to postkort og en mulepose med tekster af Louis Jensen. Både postkort og mulepose blev uddelt gratis rundt omkring i hele byen i forbindelse med udstillingen. Vi deler stadig postkortene gratis ud, og dem kan du også finde på Tranbjerg Bibliotek.

Udstillingen er som sagt åbnet og kan ses på biblioteket til og med hele juni. Adressen er: Solbjerg Bibliotek, Kærgårdsvej 4, 8355 Solbjerg.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk