Kurven er tom

Ny udgivelse i ATLAS OVER AARHUS

28-04-2016

Teksten "Grønnegade 64" af forfatter Louise Juhl Dalsgaard hænger nu ved grønthandleren "Kocaks Grønne Marked" i Grønnegade.

Grønthandlen medvirker i teksten, hvor den omtales som byens bedste, så det er derfor den helt rigtige placering teksten nu har fundet. 

Kocak, der indehaver grønthandlen, er meget glad for at hans indgang nu har fået et litterært præg. Det er vi fra ATLAS OVER AARHUS også.

Teksten findes også som bogmærke - se i vores web-shop.

OM ATLAS OVER AARHUS

ATLAS OVER AARHUS er et stort og ambitiøst kunst- og litteraturformidlingsprojekt, hvor danske og udenlandske forfattere skriver 365 tekster om byen. Vi udgiver litteraturen i bemærkelsesværdige formater - blandt andet på huse, pizzabakker, indkøbsnet, som lydinstallationer, på bænke og bycykler. 40 danske og udenlandske forfattere inviteres til at skrive om byens gader og steder, og herefter udstilles og formidles teksterne i byrummet, så der skabes et logisk forhold mellem tekstens udtryk, tema og lokalitet. Derudover afholder vi skriveværksteder for byens beboere og skrivetalenter, som skriver om de steder, de kommer fra, og det miljø, de færdes i. ATLAS OVER AARHUS er støttet af Aarhus 2017, Gellerup Kulturmidler og Aarhus Kommune.

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk