Kurven er tom

BYG EN BOG – en håndsyet smutvej ind i ordenes verden

02-04-2016
ATLAS OVER AARHUS inviterer til åben bogbyggerworkshop for børn og voksne på Gellerup Bibliotek. Kom og sy din egen bog af papir, mens fængende fortællinger fra Aarhus læses højt.

Tirsdagene 12. og 26. april tråder ATLAS OVER AARHUS nålen til to hyggelige eftermiddage kl. 14.30-17.00 på Gellerup Bibliotek, hvor man får mulighed for at træde ind i bøgernes verden på en ny og anderledes måde.

- Vi inviterer alle aarhusianere indenfor i en skønlitterær systue med en helt uformel og praktisk tilgang til litteratur. Her syer man sin helt egen bog, som man selvfølgelig får med hjem bagefter. ATLAS OVER AARHUS håber, at bogen vil give en god anledning til at skrive små fortællinger om livet i Aarhus, siger projektleder Robert Skovmose Christensen.

De to gratis bogbyggerworkshops føres an af forfatter Sofie Hermansen Eriksdatter, som viser, hvordan man skræddersyer sin egen bog af papirmaterialer med nål og tråd.

Undervejs vil hun læse højt fra inspirerende fortællinger om Aarhus og komme med gode forslag til, hvordan man kan tage bogen i brug. Måske kan man anvende den som dagbog? Til vigtige citater eller løse noter? Eller til at nedfælde små observationer fra en bustur i området i? Mulighederne er mange, og med den personlige bog får man en helt konkret mulighed for et sted at starte.

Med denne uhøjtidelige tilgang til litteraturen håber ATLAS OVER AARHUS at kunne vække eller forny interessen hos nye og gamle bogelskere. De to bogbyggerworkshops er både for børn og voksne.

Sofie Hermansen Eriksdatter er tidligere elev på Skrivekunstakademiet i Bergen og cand. mag. i Æstetik og Kultur. Hun er udgivet i flere nordiske tidsskrifter og var i 2015 med i Norges største forlag Cappelen Damms debutantantologi Signaler. Derudover har hun læst op til oplæsninger i Århus, København, Reykjavik, Bergen og Stavanger, og så har hun desuden afholdt skriveværksteder, herunder også med børn og unge.

BYG EN BOG-værkstederne støttes af Gellerup Kulturmidlers Her og Nu-pulje.

Læs mere om ATLAS OVER AARHUS her.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk