Kurven er tom

Mads Mygind
Mads Mygind
Mads Mygind (f. 1984) er uddannet cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet. Mygind er en litterær performer, der interesserer sig for forholdet mellem tekst og rytme; både i den skrevne tekst i sig selv, og i den måde, teksterne læses op for et publikum. Hans tekster er forankret i det musiske, og de bør derfor læses processuelt. Hos Mygind flyder sproget, uden at det nødvendigvis starter eller slutter et bestemt sted.

Mygind debuterede i 2010 med pamfletten Tilbage er et sart pulver af oprør, udgivet på forlaget After Hand. Siden er udkommet digtsamlingerne Før vi har set os omkring på samme forlag og Jeg stiger på en bus ud til Gellerup på forlaget Jorinde og Joringel. Denne digtsamling er en af de i alt fem bøger om Gellerup, der udgør udgivelsesprojektet Små bjerge af beton. Mygind skriver gerne om sin hjemby, Aarhus, om det så er de konkrete fysiske rammer eller et mere udefineret fællesskab.

Det er ikke kun som digter, Mads Mygind har slået sine folder. Han har også iscenesat en lang række af arrangementer med litteraturen i fokus. Han er aktivt medlem af foreningen Litteraturen på Scenen, hvor han arrangerer oplæsninger, samt en af arrangørerne bag poesifestivallen 'Verbale Pupiller', som blev afholdt i 2007-11.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk