Kurven er tom

Nayaa
Nayaa
Louise Juhl Dalsgaard
Træskilt
Maj-september 2017
Havreballe Skov, Havreballe Skovvej, 8000 Aarhus C

Har du nogensinde talt med et træ? ATLAS OVER AARHUS inviterede forfatter Louise Juhl Dalsgaard til at gøre et forsøg. 

Søndag den 7. maj 2017 (på Skovens Dag) udgav ATLAS OVER AARHUS, i samarbejde med koncertinstallations-projektet "Tree of Souls," en tekst forfattet af Louise Juhl Dalsgaard. Teksten er skrevet til et bøgetræ i Havreballe Skov. Træet, som forfatteren har valgt at kalde Nayaa, skal senere danne ramme for en stort anlagt koncert den 1. september 2017, som Concert-In-Stallation arrangerer. 

På ferniseringsdagen fortalte forfatteren om arbejdet med teksten og dét at skulle forholde sig til et træ. Derefter var der fællesmeditation ved Heartfulness Danmark, så alle kunne gøre forfatteren forsøget efter og nærme sig træet på en anderledes måde.

Teksten er sat op tæt ved det sekskantede shelter i Havreballe Skov ud til Kongevej.

Arrangementet og udgivelsen af teksten var et samarbejde mellem Concert-In-Stallation, 365tekster og Heartfulness Meditation Danmark.

OM ATLAS OVER AARHUS
ATLAS OVER AARHUS er et litteraturformidlingsprojekt, hvis mål er at skabe en litterær topografi over Aarhus. Projektet løber fra 2015-2018 og er en del af Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad. I ATLAS OVER AARHUS inviteres mellem 40-50 danske og udenlandske forfattere til at skrive tekster om byens gader og steder, som herefter udstilles og formidles i byrummet. Derudover afholder vi skriveværksteder for byens beboere og skrivetalenter, som skriver om de steder, de kommer fra, og det miljø, de færdes i. Målet er at have produceret og udgivet 365 tekster om byen i og omkring Aarhus inden udgangen af 2018. Efterfølgende samles alle teksterne i en bogudgivelse.

Sælges i vores webshop
Nayaa af Louise Juhl Dalsgaard
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk