Kurven er tom

Litterært ekstranummer af Mads Mygind
Litterært ekstranummer af Mads Mygind
Mads Mygind
Metalskilt
December 2015
Godsbanen, det skå tag, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Digt af Mads Mygind.

Skrevet som Litterært Ekstranummer som en del af ATLAS OVER AARHUS efter koncert med Coco Moon. Forfatteren var inviteret til at omsætte koncerten til et digt.

Udgivet i samarbejde mellem 365TEKSTER og RETHINK_RADAR.


OM UDGIVELSEN

De to kulturhovedstadsprojekter 365TEKSTER og RETHINK_Radar er gået sammen om et spændende nyt samarbejde på tværs af litteratur og livemusik.

Til tre udvalgte koncerter henover efteråret 2015 var henholdsvis Mette Østgaard Henriksen, Bjørn Rasmussen og Mads Mygind publikums forlængede arm, når de tre forfattere overværede koncerterne med Suns Of Satan feat. Marybell Katastrophy, Lydmor og Coco Moon med et særligt mål for øje.

Hver især omsatte forfatterne en af disse aftener til en skønlitterær tekst, der udvider koncertoplevelsen i form af et brev, de øvrige medlemmer af publikum efterfølgende får tilsendt med posten. En form for frankeret ekstranummer, der gengiver begivenheden med digterisk frihed.

Ordene vil også vokse sammen med Radars fysiske omgivelser i dét format, der bedst passer til den enkelte teksts form og indhold. Det kunne være som tekst på muren, i gulvet eller henover baren, som en lydoptagelse af en oplæsning eller som noget helt tredje. Den del af udgivelsen arbejder vi videre på.

Man kan i øvrigt stadig nå at få Mads Myginds koncertoplevelse tilsendt pr. brev via 365TEKSTERs webshop.

Sælges i vores webshop
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk