Kurven er tom

Litterært ekstranummer af Mette Østgaard Henriksen
Litterært ekstranummer af Mette Østgaard Henriksen
Mette Østgaard Henriksen
Træskilt
December
Radar, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Digt af Mette Østgaard Henriksen.

Skrevet som Litterært Ekstranummer som en del af ATLAS OVER AARHUS efter koncert med Suns of Satan feat. Marybell Katastrophy, Kasper Staub og Thomas Eiler. Forfatteren var inviteret til at omsætte koncerten til tekst.

Udgivet i samarbejde mellem 365TEKSTER og RETHINK_RADAR.

 

OM UDGIVELSEN

De to kulturhovedstadsprojekter 365TEKSTER og RETHINK_Radar gik i efteråret 2015 sammen om et samarbejde på tværs af litteratur og livemusik.

Til tre udvalgte koncerter henover efteråret 2015 var henholdsvis Mette Østgaard Henriksen, Bjørn Rasmussen og Mads Mygind publikums forlængede arm, når de tre forfattere overværede koncerterne med Suns Of Satan feat. Marybell Katastrophy, Lydmor og Coco Moon med et særligt mål for øje.

Hver især omsatte forfatterne en af disse aftener til et digt, der udvidedede koncertoplevelsen i form af et brev, de øvrige medlemmer af publikum efterfølgende fik tilsendt med posten. En form for frankeret ekstranummer, der gengav begivenheden med digterisk frihed.

De tre digte er også udgivet som permanent udstilling på Radar og Godsbanen. Mette Østgaard Henriksens digt er skåret ind i en 2 1/2 meter høj træplade ved Radars bagindgang, Mads Myginds digt er skåret ind i en metalplade, der er placeret på det skrå tag på Godsbanen, og Bjørn Rasmussens digt er blevet sat på i alt 22 meter skilte foran Radar.

Sælges i vores webshop
Vil du også have Mette Østgaard Henriksens konceroplevelse tilsendt pr. brev? Så bestil den i vores webshop.
Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk