Kurven er tom

Om 365TEKSTER
Om 365TEKSTER
365TEKSTER er et ambitiøst og grænsesøgende litteraturformidlingsprojekt, der på redaktionel vis udgiver tekster, men i en form, hvor litteraturens udgivelsessituation gentænkes og formidles på nye måder for hermed at nå nye læsere og et nyt litteraturpublikum.

365TEKSTER er et forlag. Men ikke et forlag i traditionel forstand!

365TEKSTER vil gerne være med til at inspirere, nytænke, udfordre, bevæge, overraske og sikre at litteraturen ikke kun er tilgængelig for vante litteraturforbrugere, men også når frem og inspirerer dem, der ikke selv opsøger litteraturen/dem, der ikke i forvejen har en tilknytning til litteratur.

Det gør vi ved:

  • At trække litteraturen ind i hverdagen. Med 365TEKSTER opsøger litteraturen læseren og ikke omvendt. Litteraturen skal være tilgængelig dér, hvor folk er!

  • At skabe alternative, umiddelbare møder mellem litteraturen og publikum ved at bruge byrummet som udstillingsplatform og teksten som et inspirerende og intervenerende element i det offentlige rum.

  • At sætte litteraturen i forbindelse med andre kunstformer og afsøge nye oplevelsesformer i litteraturens potentialer.

  • At sikre lokal, national og international samarbejder med litteraturaktører, (erhvervslivet) og forfattere såvel som publikum og herved bringe litteratur ud i alle hjørner og kroge.

365TEKSTER arbejder for mødet mellem litteratur og publikum, og ønsker samtidig at støbe et nyt fundament for tekstens fremtidige udgivelsesformer, så verden også fremadrettet kan blive beriget med nye og skæve vinkler fra litterær side.

Vores vigtigste samarbejdspartnere er
365TEKSTER, Godsbanen, Projektdækket, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Kontakt: robert@365tekster.dk - www.365tekster.dk